صفحه شخصی رابین صدیق پور   
 
نام و نام خانوادگی: رابین صدیق پور
استان: اصفهان - شهرستان: اصفهان
رشته: کارشناسی ارشد عمران - پایه نظام مهندسی: یک
شغل:  مدیر عامل شرکت مهندسان مشاور تارا تحلیل سازه
شماره نظام مهندسی:  20-300-2239
تاریخ عضویت:  1388/12/03
 روزنوشت ها    
 

 جلسه سی و هشتم هیئت مدیره سازمان نظام مهندسی استان اصفهان بخش عمومی

5

جلسه سی و هشتم هیئت مدیره سازمان نظام مهندسی استان اصفهان
با سلام خدمت همه دوستان و به خصوص اعضای نظام مهندسی استان اصفهان
جلسه سی و هشتم هیئت مدیره سازمان نظام مهندسی استان اصفهان در تاریخ 5/8/1389 برگذار شد.
الف- بحثهای آزاد
1- پیشنهادی مبنی بر بحث در مورد اختیارات هیئت رئیسه که از سوی هیئت مدیره در دوره های قبل به آن تفویض شده بود، مطرح شد که با توجه به وضعیت فعلی هیئت رئیسه و جایگاه آن در نزد افراد هیئت مدیره، شاید بهتر باشد در مورد اختیارات آن مجدداً بحث و تصمیم گیری شود. این پیشنهاد به رای گذاشته شد و رای آورد و مقرر شد در دستور کار هیئت مدیره قرار گیرد.
2- یکی از اعضای هیئت مدیره در مورد تغییر به وجود آمده در پست روابط عمومی سازمان و ارتقای درجه مدیرآن به مسئول کنترل طرحهای سازمان(که کلیدی ترین پست فنّی در سازمان است) صحبت کرد و به ایشان و ریاست سازمان به خاطر تصمیمی که در این مورد اتخاذ کرده اند، تبریک و تهنیت گفت.
3- یکی از اعضای هیئت مدیره ابتدا در مورد پروانه آزمایشگاههای بتن و روش جدید اعطای آن و مشکلاتی که در این مسیر وجود دارد، صحبت کرد و در ادامه خواستار شد تا برای پست خزانه دار سازمان که مدت یک ماه است بلاتکلیف مانده، اعضای هیئت مدیره با رای حداکثری از کاندیدای معرفی شده حمایت کنند.
ب- بحث خزانه دار سازمان
آقای مهندس بهبهانی با توجه به اینکه در تاریخ 14/7/1389 به عنوان پیشنهاد هیئت رئیسه جهت پست خزانه داری مطرح شده بودند و در آن جلسه حائز اکثریت نسبی آراء شده بودند، با استناد به یک ماده قانونی، احراز این پست را منوط به کسب رای حد اقل( نصف به علاوه یک) نفر اعضای حاضر در جلسه نمودند که پس از رای گیری، ایشان رای قاطع هیئت مدیره را کسب نموده و رسماً به عنوان خزانه دار سازمان منصوب شدند. تعداد اعضای حاضر در هنگام رای گیری 12 نفر بود.
ج- مصوّبات
1- در ادامه بررسی طرح ”شفاف سازی در عملکرد و وظایف سازمان نظام مهندسی استان اصفهان“ که توسط آقای مهندس مهران بکایی تنظیم شده بود، مصوّب گردید که در هر ماه، در یک جلسه هیئت مدیره از 12 نفر از اعضای غیر عضو هیئت مدیره دعوت شود تا در جلسه به عنوان ناظر حضور یابند و به نحوه مذاکرات و تصمیم گیریهای اعضای هیئت مدیره که با رای آنها صاحب این کرسی شده اند، اشراف پیدا کنند. این امر باعث نزدیکی هرچه بیشتر اعضای سازمان با نمایندگان آنها خواهد شد. مقرّر شد طی فراخوان توسط سازمان، اعضای علاقه مند به حضور در جلسات شناسایی و سپس از آنها دعوت به عمل آید.
2- بودجه پیشنهادی سال مالی 90-89 مورد بررسی اولیه قرار گرفت که به علت کمبود وقت، ادامه بررسی آن به هفته آینده منوط شد. نکته مهم در این مورد، پیگیری چند نفر از اعضای هیئت مدیره در این مورد بود که آیا برنامه کاری دو ساله(میثاق هیئت مدیره) که با همت 8 نفر از اعضای هیئت مدیره و ظرف مدت 2 ماه تهیه شده، آیا اصلاً در تدوین بودجه امسال لحاظ شده و یا اینکه بودجه به صورت سنّتی و با افزایش مبلغ یک سری آیتم های کلاسیک و تکراری تهیه شده است. قرار شد در این مورد در جلسه آینده بحث و تبادل نظر به عمل آید.
حاشیه
عدم وجود خزانه دار در سازمان در مدت حدود یک ماه، باعث تعطیل ماندن امور مالی سازمان و ایجاد نارضایتی در مهندسانی شده بود که برای دریافت چک های حق الزّحمه خود به سازمان مراجعه می کردند.
متاسفانه در نتیجه عدم احترام گذاشتن به نظر اکثریت هیئت مدیره که معتقد به انتخاب هیئت رئیسه ای با بیشترین انگیزه و توان در جهت عملی کردن میثاق 8 ماده ای هیئت مدیره بودند، در ابتدا رغبت و تمایل چندانی جهت اخذ این پست در بین اعضاء وجود نداشت. نکته جالب اینکه سودجویانی که بیشترین نقش را در جهت نقش بر آب کردن توافقات بدنه اصلی هیئت مدیره داشتند، این مسئله را وارونه جلوه دادند و در این چند هفته، گناه وضعیت پیش آمده برای امور مالی سازمان را بر گردن هیئت مدیره انداختند. واقعاً تنها چیزی که برای آن حد و مرزی وجود ندارد، به جز جهالت، وقاحت برخی از ابناء بشر است!
پس از انتخاب خزانه دار در امروز، آقای مهندس عسگری خواستار گذشت از وضع موجود و حرکت جمعی در راستای عملی کردن میثاق هیئت مدیره شدند که اینجانب ضمن تایید این نظر، عنوان کردم که اولاً در حسن نیت اعضای هیئت مدیره در این مورد، شکّی نیست. ثانیاً پاک کردن صورت مسئله در مسائل اجتماعی، لزوماً به معنای حل مسئله نیست و چه بسا آن را پیچیده تر و بغرنج تر کند و بایستی به ریشه مسائل پرداخت تا راه حل مناسبی برای آنها پیدا کرد.
به ایشان گفتم پس از دو ماه صحبت، نظر هیئت مدیره این بود که جنابعالی با 13 رای (کل آراء) به ریاست سازمان انتخاب شوید تا با قدرت هر چه تمام تر، به ایفای وظایف خود بپردازید. چه فعل و انفعالاتی رخ داد که نتیجه آن توافق، منجر به انتخاب یک هیئت رئیسه با 5-4 رای گردید؟
منتظر نظر سایر دوستان در این زمینه هستم.

پنجشنبه 6 آبان 1389 ساعت 09:43  
 نظرات