صفحه شخصی رابین صدیق پور   
 
نام و نام خانوادگی: رابین صدیق پور
استان: اصفهان - شهرستان: اصفهان
رشته: کارشناسی ارشد عمران - پایه نظام مهندسی: یک
شغل:  مدیر عامل شرکت مهندسان مشاور تارا تحلیل سازه
شماره نظام مهندسی:  20-300-2239
تاریخ عضویت:  1388/12/03
 روزنوشت ها    
 

 نقطه عطف هفتم مهر ماه- نتایج انتخابات هیئت رئیسه نظام مهندسی اصفهان بخش عمومی

4

با سلام خدمت همه دوستان و بویژه اعضای سازمان نظام مهندسی اصفهان
در حدود دو- سه هفته پیش، روزنوشتی از سوی اینجانب با عنوان ” نظام مهندسی اصفهان و نقطه عطف هفتم مهر ماه “ منتشر شد که ظاهراً سر و صدای زیادی به پا کرد و پرینت آن روزنوشت تبدیل به یک سوژه برای بحث و گفتگو بین برخی از اعضای سازمان شد.
در آن روزنوشت، صحبت از یک حرکت جمعی در داخل بدنه هیئت مدیره سازمان نظام مهندسی اصفهان شده بود با این مضمون که بخش عمده ای از اعضای هیئت مدیره، در نظر داشتند ریاست سازمان را با حداقل ده رای از سیزده رای کل اعضاء، انتخاب نمایند؛ با این شرط که کاندیدای مورد نظر، برنامه کاری دوسال آینده با افق پنج ساله را که طی دو ماه جلسات فشرده آماده شده بود، امضا نماید و خود و هیئت رئیسه اش را متعهد به اجرای آن بداند.
چون بنا دارم تا در یک سلسله گزارش تحلیلی، مسایل و وقایع سازمان نظام مهندسی را مورد تجزیه و تحلیل قرار دهم، در اینجا از بحث بیشتر در این مورد خودداری می کنم و فقط به ارائه نتایج انتخابات هیئت رئیسه می پردازم :
نقطه عطف هفتم مهر ماه- نتایج انتخابات هیئت رئیسه نظام مهندسی اصفهان
تعداد اعضای حاضر در جلسه : 12 نفر (آقای دکتر مسعود در سفر بودند)
الف- انتخاب رئیس سازمان
کاندیداهای موجود : دو نفر، آقای مهندس عسگری، آقای مهندس نجفی الموسوی
آقای مهندس عسگری 7 رای، آقای مهندس نجفی الموسوی 4 رای ، یک نفر هم رای سفید داد.
ب- انتخاب نائب رئیس اول و دوم سازمان
کاندیداهای موجود : دو نفر ، آقای مهندس ربانیفرد، آقای مهندس زلکی زاده
(به دلیل برابر بودن تعداد کاندیداها با تعداد پستهای مورد نیاز، این دو نفر بدون رقیب به صورت اتوماتیک برگزیده می شدند)
آقای مهندس ربانیفرد 4 رای، آقای مهندس زلکی زاده 4 رای از میان 5 رای مأخوذه( با قرعه کشی، آقای مهندس ربانیفرد به عنوان نائب رئیس اول و آقای مهندس زلکی زاده به عنوان نائب رئیس دوم انتخاب شدند)
ج- انتخاب دبیر
کاندیدای موجود : یک نفر ، خانم مهندس شاه منصوری
(به دلیل وجود یک کاندیدا، ایشان بدون رقیب به صورت اتوماتیک برگزیده می شدند)
تعداد رای کسب شده : 5 رای
از کلیه دوستان( حتی دوستان غیر اصفهانی و با گرایش های غیر مهندسی) دعوت می کنم تا نظرات و تحلیلهای خود را در این زمینه با اینجانب و سایر دوستان خود در میان بگذارند.
اگر به هر دلیلی، تمایلی به اظهار نظر مستقیم و به نام خودتان در این رابطه ندارید، می توانید با یک اسم مجازی در سایت عضو شده و نظر خود را ابراز کنید و یا مستقیماً به ایمیل شخصی اینجانب ارسال نمایید.
منتظر اظهار نظر دوستان هستم.

پنجشنبه 22 مهر 1389 ساعت 09:25  
 نظرات    
 
رضا اکبری 20:58 سه شنبه 20 مهر 1389
9
 رضا اکبری
آقای مهندس صدیق پور
ضمن عرض سلام و خسته نباشید.
بنظر شما چه نظر یا تحلیلی می توان به این انتخابات گذاشت؟!
شما تحلیل مساله ای را خواسته اید که matematica هم نمی تواند آن را تحلیل کند!!
شاهد حقیقتگو 12:47 چهارشنبه 21 مهر 1389
6
 شاهد حقیقتگو
آقای مهندس صدیق پور عزیز
با سلام و عرض خسته نباشید
به نظر می رسد برای اولین بار در این چند ساله هیات مدیره سازمان به جای پرداختن به مسائل و مشکلات جامعه مهندسین در گیر تعداد آرا و برخوردهای شخصی و منفعت طلبانه گردیده اند تا آنجا که بنده به خاطر دارم سازمان برای افراد خدوم آنچنان نان داندان گیری نبوده که اینقدر ارزش درگیری و برخورد داشته باشد
لذا بهتر است با کمک به هیات رئیسه منتخب دیگر عرصه را برای همین یک قدم کاری که برای مهندسین برداشته می شود تنگ ننمائیم
سید محمود نجفی الموسوی 12:55 چهارشنبه 21 مهر 1389
6
 سید محمود نجفی الموسوی
با سلام به همه دوستان و همکاران
آقای دکتر اکبری، با سلام و تشکر شما کاملا درست میفرمایید چون خود ما هم هنوز نتوانسته ایم تحلیل منطقی برای این روند اتفاق افتاده بدست آوریم. واقعیت این است که در بسیاری از مواقع در طی روندهای کاملا منطقی و علمی، رخدادهایی اتفاق میافتد که به هیچ وجه قابل درک و فهم نیست. البته در موضوع خاص هیات مدیره چند تحلیل به ذهن میرسد:
1- احتمالا کل برنامه فشرده تعدادی از اعضای هیات مدیره در تنظیم برنامه کاری قوی و انتخاب هیات رئیسه قوی برای انجام آن یک سریال بوده است و بعضی از افراد از ابتدا نیات دیگری داشته اند.
2- احتمالا بعضی افراد که از نتایج جلسات برگذار شده نگران منافع از دست رفته آتی خود بوده اند عملیات فشرده تری در جهت لابی کردن و در دست گرفتن ابتکار عمل راه اندازی کرده اند و موفق شده اند.
3- احتمالا در گروه تدوین کننده برنامه کاری؛ علی رقم داشتن اکثریت در هیات مدیره، اراده و انگیزه کافی برای تغییرات اساسی وجود نداشت. به عبارت بهتر بعضی افراد دچار مصلحت اندیشی یا ترس یا مماشات یا عافیت طلبی و یا ... شده و موفق به پذیرش ریسک نشده اند و البته شرایط موجود را هم قبول ندارند!!!
4- احتمالا همه موارد فوق!!!
البته نتایج وقایع چند ماه اخیر نیز در جای خود قابل بررسی و تحلیل است. از آن جمله:
1- با برنامه محور کردن هیات مدیره و تهیه برنامه کاری برای سازمان که خوشبختانه کلیات آن در جلسه گذشته هیات مدیره مصوب شد، مسیر آینده سازمان شفاف تر شد و اعضای هیات مدیره میدانند برای پیگیری چه کارهایی باید در جلسات شرکت کنند و یا حتی مدیریت بعضی برنامه ها را به عهده گرفته فعالیت خود را از هفته ای 2 ساعت، بیشتر کنند!
2- با توجه به حرکتهای انجام شده در چند ماه اخیر،جناح بندی ها در سطح هیات مدیره کمی تا مقداری به هم خورده است و به نظر میرسد انتظار اعضای سازمان از منتخبین خود سمت و سوی روشنی پیدا کرده و لذا بر اساس رفتارها و تصمیمات افراد در هیات مدیره, اعضا راحت تر قادر به سنجش عملکرد تک تک اعضای هیات مدیره میباشند.
3- هیات رئیسه منتخب ظاهرا کاملا با هم تطبیق داشته و یکدست میباشند چرا که خودشان، خودشان را انتخاب کردند. لا اقل از این نظر یکی از اهداف گروه کاری برآورده شده است. لذا انتظار میرود با توجه به تصویب کلیات برنامه کاری هیات مدیره و قبول مسوولیت مدیریت پروژه آن توسط هیات رئیسه، با وفاق خوبی که در هیات رئیسه پدید آمده این برنامه با قدرت و سرعت هرچه بیشتر اجرایی شود.
رابین صدیق پور 13:36 چهارشنبه 21 مهر 1389
7
 رابین صدیق پور
جناب آقا یا سرکار خانم حقیقتگو
از اظهار نظر شما متشکرم.
7 نفر از اعضای هیئت مدیره، طی دو ماه جلسه فشرده، سعی نمودند تا برنامه کاری دوساله را برای سازمان تهیه کنند و یک هیئت رئیسه قابل که توان اجرای آن را داشته باشد.
در شب قبل از روز رای گیری، یکی از اعضای هیئت مدیره که متاسفانه در همان قالبی که شما تعریف کردید، می گنجد، با دهان کجی به این همه زحمت و تلاش، قضیه را به یک مسیر دیگر برد و اکثریت اعضای هیئت مدیره با آگاهی از این رفتار زشت، عملاً با رای ندادن به پکیج تنظیم شده توسط ایشان، نارضایتی خود را از این عمل نشان دادند.
در حقیقت، "هیئت رئیسه" با رای "هیئت رئیسه" تعیین شده اند، نه "هیئت مدیره".
هیئت رئیسه ای با 5-4 رای از 12 رای، به خوبی نشان می دهد که اقبال چندانی در جلب نظر هیئت مدیره نداشته است.
و اما در این مورد که می فرمایید در سالهای اخیر، سازمان ه حل مسائل و مشکلات جامعه مهندسی پرداخته بایستی به عرض برسانم که احتمالاً شما به دلیل دور بودن از سازمان، در کنه و بن قضایا نیستید وگرنه تجربه یکساله کار ما در هیئت مدیره نشان می دهد که کوهی از مسائل و کارهای عقب مانده وجود داشته و دارد که باید به آنها پرداخته شود ولی عملاً متولی برای این کار وجود ندارد.
شاید این عقب ماندگی چند ساله بود که منجر به عزم کلی اعضای هیئت مدیره برای تهیه برنامه کاری دو ساله گردید.
اگر خواستید، می توانم یک لیست بالا بلند که چندین سال است مورد خواست مهندسان است و تا کنون عملی نشده را در اینجا خدمتتان ارائه نمایم.
ولی یک نکته مشخص است: پس از گذشت یک سال از هیئت مدیره جدید، اکنون کلیت هیئت مدیره به این جمع بندی رسیده اند که دلیل عدم پیشرفت سازمان چیست ....
عباس کامرانیان 20:14 چهارشنبه 21 مهر 1389
6
 عباس کامرانیان
با سپاس از نظرات همه دوستان
به نظر می رسد با توجه به وضعیت گزارش شده بهتر است که هیئت مدیره نقش اساسی تری را ایفا کرده و با توجه به تصویب سند چشم انداز کوتاه مدت و میان مدت سازمان در هیئت مدیره (که الحمد الله کار خوبی روی آن صورت گرفته و شامل اهم مسایل جامعه مهندسی ساختمان استان می شود)، نسبت به پیگیری اجرای آن در هیئت رئیسه سازمان پر رنگ تر ظاهر شود. به هر حال مدیر اجرایی سازمان نیز در این راستا می تواند راهگشا باشد.
علی هذا راهبرد اساسی برای ضربه نخوردن جامعه مهندسی گسسته سازی سند راهبردی سازمان در پروژه های و محول کردن آن به گروه های کاری مرتبط و رصد آن تا اجرا می باشد که با عنایت به گزارش فوق همت بالای هیئت مدیره سازمان را (علی رغم همه مسایل بوجود آمده) می طلبد.
م افتخاری 12:31 آدینه 23 مهر 1389
6
 م افتخاری
با سپاس از انگیزش چالش فکری توسط آقای مهندس صدیق پور و مشارکت اعضائ در ادامه آن به منظور احساس مسولیت ، به نظر میرسد که:
1-بیان بخشی از عناوین مشکلات و راهکارهای پیشنهادی مصوب مربوط به آنها سبب آگاهی بیشتر اعضا شده ، دوری فیزیکی از سازمان به دلایل مختلف را مرتفع نماید
2-اختصاص تالار گفتمانی در سایت زمینه را برای پیگیری بهتر و مستمر مباحث صنفی توسط اعضائی که قصد مشارکت نظری دارند را بهتر فراهم میکند
3-احتمالاٌ همگان میدانند که طی مسیرهای طولانی نیز با پیمودن گامها میسر خواهد شد پس برای تغییر نیاز به مشارکت ، احساس مسولیت و مداومت است و هیچ اتفاق مهمی به یکباره و ناگهانی رخ نخواهد داد
4- ...